6 Temmuz 2017 Perşembe

Online trafik ceza sorgulama

Vatandaşlar artık internete bağlantı imkanı bulduğu her yerden son derece pratik bir şekilde herhangi bir trafik cezasının olup olmadığını öğrenebilme imkanına sahip olabiliyorlar .
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün dijital üzerinde yer alan resmi web sitesinde yer alan online işlemler menüsünden veya Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet üzerinde yer alan internet Vergi Dairesi Resmi internet sayfasından kolay bir şekilde öğrenebilme imkanı bulabilirler.İnternette trafik cezası sorgulamasının yapılabildiği Gelir İdaresi Başkanlığı’nın İnternet Vergi Dairesi resmi web sayfasında da bazı kişisel bilgilerin girişinin yapılması gerekiyor.Motorlu Taşıt Sorgulama ve Kredi Kartı ile Ödeme ekranında da trafik cezası sorgulama işlemleri yapılabiliyor.
Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesi resmi web sayfasında plaka, TC kimlik no veya vergi kimlik numarası ve tescil tarihi bilgilerini girerek trafik cezasının olup olmadığını öğrenebilir.
Vatandaşlar artık internete bağlantı imkanı bulduğu her yerden son derece pratik bir şekilde herhangi bir trafik cezasının olup olmadığını öğrenebilme imkanına sahip olabiliyorlar . Emniyet Genel Müdürlüğü’nün dijital üzerinde yer alan resmi web sitesinde yer alan online işlemler menüsünden veya Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet üzerinde yer alan intenet Vergi Dairesi Resmi internet sayfasından kolay bir şekilde öğenebilme imkanı bulabilirler.İnternette tarafik cezası sorgulamasının yapılabildiği Gelir İdaresi Başkanlığı’nın İntenet Vergi Dairesi resmi web sayfasında da bazı kişiswl bilgilerin girişinin yapılması gerekiyor.Motorlu Taşıt Sorgulama ve Kredi Kartı ile Ödeme ekranında da trafik cezası sorgulama işlemleri yapılabiliyor. Gelir İdaresi Başkanlığı İnternet Vergi Dairesi resmi web sayfasında plaka, TC kimlik no veya vergi kimlik numarası ve tescil tarihi bilgilerini girerek trafik cezaasının olup olmadığını öğrenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder